Waar geloof, hoop en liefde nieuwe deuren openen, willen we graag vol trots ons nieuwste project met u delen.

Avila Foundation en Stichting AmmanyA hebben een huis gekocht en zijn dit aan het verbouwen voor Funda Flanma in Sucre, Venezuela.

Hier gaan we samenwerken om bij te dragen aan een duurzame toekomst voor kinderen. Een mooie eerste stap die voor veel van deze kinderen een nieuw hoofdstuk zal betekenen. In Venezuela is de situatie dermate verslechterd dat we de handen ineengeslagen hebben om een huis vol liefde te realiseren.

Op elke mogelijke manier en door een veilige, prettige maar vooral menselijke thuisbasis te bieden. Eentje die in de nabije en verre toekomst voor veel kinderen het verschil kan maken en die, naast een gezondere levensstijl, perspectief biedt op persoonlijke groei en levens- vreugde. Ons initiatief zullen we hierin delen en zichtbaar maken, wat uiteraard altijd omarmd mag worden. De doelstelling is dat het huis een eigen, veilige en

warme plek wordt waar liefde en geborgenheid de basis zijn. un je groter maken door de kennis die hier gedeeld wordt. Even wegdromen in een fantasieverhaal of je taalkennis uitbreiden op weg naar de hoopvolle toekomst die voor je ligt. 

Op deze wijze willen we de wereld mooier maken, stap voor stap oftewel ONE TOUCH at a time.

AMMANYA

AmmanyA’s visie is om de wereld mooier te maken met ‘ONE TOUCH’ at a time. Bij AmmanyA geloven wij sterk in onze ONE TOUCH-filosofie en de kracht om blijvende verandering te bewerkstelligen. We richten ons hierbij telkens op één specifieke actie met duurzame resultaten om de levens van individuen, families en gemeenschappen in ontwikkelingslanden over de hele wereld te verbeteren.

Een van onze Foundation projecten die ons nauw aan het hart ligt, is Casa Blanca. Samen met Stichting AmmanYa hebben we begin 2020 een huis aangekocht in Sucre, Venezuela om als lokaal centrum te openen waar kansarme kinderen kunnen komen voor een warme maaltijd en een veilige plek om te spelen. 

 

We zaten midden in de verbouwing van het huis toen we wereldwijd te maken kregen met een pandemie. Een grote uitdaging voor een land als Venezuela dat al veel uitdagingen heeft. Echter, door liefdevolle en gulle donateurs hebben we de verbouwing af kunnen maken en is Casa Blanca op 11 oktober 2020 officieel geopend. Een droom die werkelijkheid werd!

Dagelijks kunnen nu hier 80 kinderen een warme maaltijd krijgen en hebben ze een veilige en zorgeloze plek om te spelen of te knutselen. Dankzij een mooie donatie voor de bibliotheek heeft Casa Blanca nu ook een piano, schaakspel, knutselmaterialen en ander speelgoed, zodat de kinderen ook even uit hun realiteit weg kunnen dromen. Casa Blanca is niet alleen opgericht voor de absolute basisbehoeften, maar ook om de kinderen een beter en positiever toekomstperspectief te geven.