Huis

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Casa Blanca

Waar geloof, hoop en liefde nieuwe deuren openen, willen we graag vol trots ons nieuwste project met u delen. Avila Foundation en Stichting AmmanyA hebben besloten om een huis te kopen voor Funda Flanma in Sucre, Venezuela. Daar gaan we samenwerken om bij te dragen aan een duurzame toekomst voor haar kinderen. Een mooie eerste stap die voor veel van deze kinderen een nieuw hoofdstuk zal betekenen.

In Venezuela is de situatie dermate verslech- terd dat we de handen ineengeslagen hebben om een huis vol liefde te realiseren. Op elke mogelijke manier en door een veilige, prettige maar vooral menselijke thuisbasis te bieden. Eentje die in de nabije en verre toekomst voor veel kinderen het verschil kan maken en die, naast een gezondere levensstijl, perspectief biedt op persoonlijke groei en levensvreugde. Na de verbouwing en opening verschuift de focus van bouwen naar het creëren van nieuwe werelden. Ons initiatief zullen we hierin delen en zichtbaar maken, wat uiteraard altijd omarmd mag worden. De doelstelling is dat het huis een eigen, veilige en warme plek wordt waar liefde en geborgenheid de basis zijn. Waar je even weg kunt dromen van de realiteit om je heen. Een plek waar waarden en normen vooropstaan en

waar vriendschap heerst, maar bijvoorbeeld ook zoiets ‘normaals’ als een warme maaltijd wordt geboden. Een huis vol liefde en aandacht met de naam ‘Casa Blanca’.

Een van de ruimtes van het huis wordt ingericht als bibliotheek. Je eigen wereld in dit huis kun je groter maken door de kennis die hier gedeeld wordt. Even wegdromen in een fantasieverhaal of je taalkennis uitbreiden op weg naar de hoopvolle toekomst die voor je ligt.

Op deze wijze willen we de wereld mooier maken, stap voor stap oftewel ONE TOUCH at a time. Een bijdrage aan een betere wereld kan in principe overal beginnen, maar hier is ze wel heel hard nodig.