Hilda J. Gonzalez R.

Founder & CEO

Vanwege mijn half Chileens en half Venezolaanse roots was de eerste verre reis in mijn leven naar Nederland.
Wat nu mijn thuisland is geworden was destijds een exotisch avontuur en een prachtige ervaring.
Vooral de historische steden maakte indruk maar ik leerde ook dat vooral cultuur en het contact met mensen voor mij een reis kleur geven.
Dit sluit allicht ook aan op waar mijn hart al lange tijd ligt dat ik graag betrokken ben bij sociale projecten. Toen ik Tim ontmoette in Venezuela was ik buiten mijn werk als advocate in Caracas ook betrokken bij projecten om kansarme mensen een hand toe te reiken en mogelijkheden te bieden en ook vandaag de dag binnen Avila Reizen houd ik mij graag bezig met thema’s als duurzaamheid en ondersteuning van de lokale bevolking.
Reizen en de reisbranche vind ik geweldig. Al sinds de begindagen heb ik contact geopend met unieke accommodaties, ambassades en media om over de juiste relaties te beschikken en tijdens de vele reizen die ik de afgelopen twaalf jaar maakte heb ik een voorliefde ontwikkeld voor bijzondere Boutique accommodaties en wat ik misschien het beste kan omschrijven als ‘once in a lifetime experiences’.

Met Tim samen hebben we Avila Reizen naar een belevingsspecialist geleid.
Ik kijk met een tevreden blik terug, geniet van het heden en zie de toekomst met een glimlach tegemoet. Zeker nu we inmiddels een gezinnetje zijn en we ook onze kinderen de schoonheden van onze mooie wereld kunnen laten zien.