Donatie
Donateursschap
Sponsorship
Ambassadeur worden
Vrijwilliger worden

Donatie
U kunt een donatie doen (link naar donatie formulier) via ons donatie formulier, of door een bedrag over te maken naar rekeningnummer NL50 ABNA 08620 90555 t.n.v. Avila Foundation te Haarlem. 

Wilt u uw donatie voor een specifieke toepassing inzetten, laat het ons dan gerust weten! Als donateur ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Andere manieren waarbij de Avila Foundation wordt ondersteund:

  • Van iedere geboekte reis bij Avila Reizen wordt € 10,- per persoon afgedragen aan de Avila Foundation.
  • Een deel van de opbrengsten van de Avila Boetiek worden gedoneerd aan de Avila Foundation. Daarnaast gaat er van de mooie producten van de Foundation Collection de gehele opbrengst naar de Avila Foundation. We hebben maar één exemplaar liggen, dus het betreffen unieke stukken. Kies uw product en draag bij aan een betere wereld!

Donateurschap
U kunt een donateur van de Avila Foundation worden door periodiek een gift aan ons over te maken. Vanwege onze ANBI status kunt u uw gift deels of zelfs geheel aftrekken van de belasting. Voor meer informatie, klik hier (https://avilafoundation.org/anbi/). 

Wordt donateur voor: € 5,- per maand

Hiervoor kunnen we maaltijden bekostigen voor een kind voor 1 week bij ons Casa Blanca project (https://avilafoundation.org/2021/01/05/casa-blanca/

Wordt donateur voor: € 10,- per maand
Hiervoor kunnen we ? bekostigen bij ons Casa Blanca project (https://avilafoundation.org/2021/01/05/casa-blanca/)

Wordt donateur voor: € 25,- per maand
Hiervoor kunnen we ? bekostigen bij ons Casa Blanca project (https://avilafoundation.org/2021/01/05/casa-blanca/)

Wordt donateur voor een zelf te bepalen bedrag 

Wilt u uw donatie voor een specifieke toepassing inzetten, laat het ons dan gerust weten! Als donateur ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Sponsoring
Ondersteun de Avila Foundation met uw eigen organisatie of bedrijf en vergroot uw naamsbekendheid. Onderscheid uzelf van uw concurrentie en verhoog uw merkwaarde door een goed doel te sponsoren. 

  • Door structureel te sponsoren is uw bijdrage deels of zelfs geheel aftrekbaar bij de belasting, klik hier (https://avilafoundation.org/anbi/) voor meer informatie.
  • Het is mogelijk om ook na uw overlijden bij te dragen aan een mooiere wereld door de Avila Foundation op te nemen in uw testament.
  • Doe een sponsorloop, sportdag of yoga-, fiets-, wandelevent en sponsor de Avila Foundation.
  • Houd een eigen Eten voor Eten editie (link naar eten voor eten gedeelte) in uw eigen buurt.

Neem gerust contact met ons (link naar contact pagina) op voor meer informatie over sponsoring.

 

Een kind steunen
Bij ons Casa Blanca project (link naar Casa Blanca-gedeelte) proberen we 80 kansarme kinderen in Sucre, Venezuela een betere toekomst te geven. Dit doen we door het geven van basisvoorzieningen, zoals warme maaltijden en een veilige plek om te spelen, maar ook door de kinderen kennis te laten maken met muziek, boeken, natuurdocumentaires, knutselwerk, naaien en andere manieren waarop ze zich kunnen ontwikkelen.

 

Er zijn echter nog vele andere zaken waarmee de kinderen van ons centrum geholpen kunnen worden. De extreem arme thuissituaties waarin de kinderen leven, zorgen ervoor dat bijvoorbeeld sommige kinderen niet eens een matras hebben om op te slapen. 

 

Voor een groep van ongeveer 20 kinderen die al ouder zijn dan 12 jaar bieden we drie keer per week een ‘levensproject’ aan, waarbij ze door buitenschoolse activiteiten alsnog wat meer sturing en ondersteuning in hun leven ondervinden zodat ze een betere toekomst tegemoet gaan. Deze service hopen we in de toekomst uit te kunnen breiden met extra vakken gegeven door leraren, of gesprekken met psychologen. 

 

Wilt u een kind steunen en bijdragen aan een betere levensomstandigheden? Steun dan nu (link naar donateurschap) ons Casa Blanca project. Of neem contact (link naar contactpagina) met ons op voor meer informatie of donatiemogelijkheden. Via nieuwsbrieven wordt u geïnformeerd over het laatste nieuws.

 

Vrijwilliger worden
De Avila Foundation wordt op geheel vrijwillige basis gerund en ondersteund. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen op gebied van promotie, fundraising, marketing en sponsoracties. 

 

Neem gerust contact met ons (link naar contactpagina) op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ambassadeur zijn
Onze ambassadeurs zijn nauw betrokken bij de Avila Foundation. Ze zetten zich in voor de Avila Foundation en brengen het doel van de organisatie onder de aandacht bij anderen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het bezoeken van onze projecten ter plaatse, of door een eigen interesse of netwerk in te zetten voor het vergoten van de bekendheid van de Avila Foundation, zoals een evenement organiseren, een concert geven, of het geven van lezingen. 

Wilt u graag ambassadeur worden van de Avila Foundation? Neem dan gerust contact met ons (link naar contactpagina) op om de mogelijkheden te bespreken.