Bij ons Casa Blanca project proberen we 80 kansarme kinderen in Sucre, Venezuela een betere toekomst te geven. Dit doen we door het geven van basisvoorzieningen, zoals warme maaltijden en een veilige plek om te spelen, maar ook door de kinderen kennis te laten maken met muziek, boeken, natuurdocumentaires, knutselwerk, naaien en andere manieren waarop ze zich kunnen ontwikkelen.

 

Er zijn echter nog vele andere zaken waarmee de kinderen van ons centrum geholpen kunnen worden. De extreem arme thuissituaties waarin de kinderen leven, zorgen ervoor dat bijvoorbeeld sommige kinderen niet eens een matras hebben om op te slapen. 

 

Voor een groep van ongeveer 20 kinderen die al ouder zijn dan 12 jaar bieden we drie keer per week een ‘levensproject’ aan, waarbij ze door buitenschoolse activiteiten alsnog wat meer sturing en ondersteuning in hun leven ondervinden zodat ze een betere toekomst tegemoet gaan. Deze service hopen we in de toekomst uit te kunnen breiden met extra vakken gegeven door leraren, of gesprekken met psychologen. 


Wilt u een kind steunen en bijdragen aan een betere levensomstandigheden? Steun dan nu ons Casa Blanca project. Of neem contact met ons op voor meer informatie of donatiemogelijkheden. Via nieuwsbrieven wordt u geïnformeerd over het laatste nieuws.