Uitbereiding van het aantal kinderen

24 december 2023

Het hele jaar hebben we de uitdagingen in Venezuela weer het hoofd kunnen bieden om zo de 80 kinderen van ons Casa Blanca-project een veilige plek te kunnen bieden waar ze kunnen spelen, dromen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Ook basisvoorzieningen zoals een warme maaltijd, tandenborstels en schoenen zijn onderdeel van dit belangrijke project. 

We hebben recentelijk 20 nieuwe kinderen mogen verwelkomen, die met succes zijn geïntegreerd, maar ook dringend hulp nodig hadden vanwege de heersende armoede. Vanwege de grote nood hebben we extra plaatsen gecreëerd, wat resulteerde in hogere maandelijkse kosten. Om deze kinderen in 2024 te blijven ondersteunen, vragen we u ons te blijven supporten.

 

Zomervakantie in Casa Blanca

9 augustus 2023

Vanwege de zomervakantie is Casa Blanca twee weken gesloten. In Venezuela betekent dat voor veel kinderen geen les, geen veilig onderkomen en geen eten. Vanuit Casa Blanca krijgen de kinderen gedurende deze periode voedselpakketten mee naar huis, zodat er voldoende te eten is thuis.

avila foundation - avila reizen - juli 2023

PURE nominatie

We zijn trots dat Avila Reizen/Avila Foundation genomineerd is voor de PURE Awards 2023 met ons Casa Blanca project in Venezuela. De PURE Awards gaan over het eren van mensen die onvermoeibaar grenzen verleggen, creativiteit waarderen en reizen gebruiken om gemeenschappen te versterken en de planeet te beschermen. Er zijn vier categorieën; Behoud, creativiteit, veranderaars en gemeenschap. Avila Reizen is genomineerd in de categorie Community. Begin september zal de uitslag bekend worden gemaakt op het Pure Live Experience event in Marrakesh.