Tim & Hilda op bezoek in Cambodja

16 augustus 2023

Tijdens hun familiereis door Cambodja zijn Tim & Hilda, eigenaars van Avila Reizen & Avila Foundation, op bezoek gegaan bij een plaatselijke school in Siem Reap, waar ze een donatie hebben gedaan van materialen voor lessen & sportactiviteiten. Fantastisch dat we met de Avila Foundation deze kleine maar impactvolle projecten kunnen steunen!

Zomervakantie in Casa Blanca

9 augustus 2023

Vanwege de zomervakantie is Casa Blanca twee weken gesloten. In Venezuela betekent dat voor veel kinderen geen les, geen veilig onderkomen en geen eten. Vanuit Casa Blanca krijgen de kinderen gedurende deze periode voedselpakketten mee naar huis, zodat er voldoende te eten is thuis.

avila foundation - avila reizen - juli 2023

PURE nominatie

We zijn trots dat Avila Reizen/Avila Foundation genomineerd is voor de PURE Awards 2023 met ons Casa Blanca project in Venezuela. De PURE Awards gaan over het eren van mensen die onvermoeibaar grenzen verleggen, creativiteit waarderen en reizen gebruiken om gemeenschappen te versterken en de planeet te beschermen. Er zijn vier categorieën; Behoud, creativiteit, veranderaars en gemeenschap. Avila Reizen is genomineerd in de categorie Community. Begin september zal de uitslag bekend worden gemaakt op het Pure Live Experience event in Marrakesh.