Waar geloof, hoop en liefde nieuwe deuren openen, willen we graag vol trots ons nieuwste project met u delen.

Avila Foundation en Stichting AmmanyA hebben een huis gekocht en zijn dit aan het verbouwen voor

Funda Flanma in Sucre, Venezuela.

Hier gaan we samenwerken om bij te dragen aan een duurzame toekomst voor kinderen. Een mooie eerste stap die voor veel van deze kinderen een nieuw hoofdstuk zal betekenen. In Venezuela is de situatie dermate verslechterd dat we de handen ineengeslagen hebben om een huis vol liefde te realiseren.

Op elke mogelijke manier en door een veilige, prettige maar vooral menselijke thuisbasis te bieden. Eentje die in de nabije en verre toekomst voor veel kinderen het verschil kan maken en die, naast een gezondere levensstijl, perspectief biedt op persoonlijke groei en levens- vreugde. Ons initiatief zullen we hierin delen en zichtbaar maken, wat uiteraard altijd omarmd mag worden. De doelstelling is dat het huis een eigen, veilige en

warme plek wordt waar liefde en geborgenheid de basis zijn. un je groter maken door de kennis die hier gedeeld wordt. Even wegdromen in een fantasieverhaal of je taalkennis uitbreiden op weg naar de hoopvolle toekomst die voor je ligt. 

Op deze wijze willen we de wereld mooier maken, stap voor stap oftewel ONE TOUCH at a time.

AMMANYA

AmmanyA’s visie is om de wereld mooier te maken met ‘ONE TOUCH’ at a time. Bij AmmanyA geloven wij sterk in onze ONE TOUCH-filosofie en de kracht om blijvende verandering te bewerkstelligen. We richten ons hierbij telkens op één specifieke actie met duurzame resultaten om de levens van individuen, families en gemeenschappen in ontwikkelingslanden over de hele wereld te verbeteren.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *